Εμιρζάς: Όλα στα μουλωχτά-όλα εν κρυπτώ

 Μόλις έλαβα γνώση από τοπικό ΜΜΕ ότι βγήκε η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που αφορά την κατάργηση της εκτελεστικής επιτροπής του Γιάννης Γάλλος. Είμαι ένας από τους υπογράφοντες.

Είναι φανερό ότι η παρέμβαση μας είναι καθοριστική. Δικαιωθήκαμε στα όσα λέγαμε όλον αυτόν τον καιρό. Η παράνομη δραστηριότητα της Διοίκησης του Δήμου έπρεπε να σταματήσει. Η παράνομη και αντιδημοκρατική σύσταση του οργάνου επέτρεπε στην Διοίκηση του Δήμου να προχωρά μέσα από αυτό το όργανο-χωρίς να γνωρίζει τίποτε η αντιπολίτευση- σε: 

  1. Απευθείας αναθέσεις έργων και προμηθειών,
  2. Επικύρωση διαγωνισμών με έναν υποψήφιο,(έχω ήδη ζητήσει στοιχεία για δυο διαγωνισμούς εδώ και 1.5 μήνα και δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα, ίσως να έχουν να κρύψουν κάτι).Σε αυτούς τους διαγωνισμούς, με έναν υποψήφιο οι εκπτώσεις δεν ξεπερνούσαν το 1%,
  3. Προσλήψεις ημετέρων με ύποπτες διαδικασίες .

 Με την απόφαση της Αποκεντρωμένης φαίνεται να έχουμε καταφέρει να περιορίσουμε την «κακή» δραστηριότητα του Δήμου. Επόμενος στόχος είναι να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις με απευθείας ανάθεση . Τους είπα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα σας ταράξω στην νομιμότητα. Η κουτοπονηριά τέλος.

 Υ.Γ. Ενώ ο Δήμος έχει παραλάβει την απόφαση εδώ και 10 μέρες, στα χέρια μου δεν έχει έρθει τίποτα. Όλα στα μουλωχτά όλα εν κρυπτώ.

Last modified onΤετάρτη, 31 Μάιος 2017 16:16